Image

Hidroizolimi i nyjeve sanitare

Te hapësirat, të cilat kanë kontakt të drejtpërdrejtë me ujë dhe lagështirë (banja, nyje sanitare, kuzhina) funksionaliteti dhe mirëmbajtja janë primare për jetë të shëndoshë dhe norm...

Më shumë
Image

Hidroizolim të terracës së kalueshme të pullazit dhe ballkonit

Konstruksionet e rrafshëta të pullazeve dhe ballkoneve paraqesin elemente të objektit të cilat janë më së shumti të ekspozuara në ndikesa të jashtme atmosferike. Varësisht nga nevojat, pullazet e rrafsh&eum...

Më shumë

ADING Drejtori i Përgjithshëm fituesi i çmimit "Krijuesit e shekullit"

Kryetari i Bordit drejtues dhe drejtor i përgjithshëm i ADING, Bllagoja Donçev, është fitues...

Ekipi i ADING në Maratonën e Shkupit 2019

Maratona e 15-të jubilare Wizz Air Shkup  u mbajt më 04.05.2019 në Shkup dhe në të mori p...

MBLEDHJE PËRFUNDIMTARE VJETORE E GRUPACIONIT ADING për vitin 2018

Më datën 15.12.2018 u mbajt mbledhja e rregullt e grupimit Ading.Para anëtarëve të këshil...

KONFERENCA E 16-TË E INXHINIERISË SË TËRMETEVE

Sivjet në periudhën prej 18 deri më 21 Qershor, Selaniku ishte qyteti nikoqir i Konferencës së...

ADING ME PËRKRAHJE PËR KONFERENCËN E 16-TË TË VENDEVE PRANË DANUBIT DHE EVROPIANE PËR INXHINIERI GEOTEKNIKE

Sivjet vendi ynë e kishte nderin që të jetë nikoqir i Konferencës së 16-të të v...

-->