31 Мај

54 ГОДИНИ ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ ЗА ГРАДЕЖНАТА И ЦЕМЕНТНАТА ИНДУСТРИЈА

По 54 изминати години можеме да кажеме дека успешно креираме решенија и технологии кои обезбедуваат одржливост за нашите партнери, заедницата и животната средина. По 54 години ние сме тим кој научи б...

Повеќе
29 Мај

ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ НА АДИНГ АД, СКОПЈЕ

На 26.Мај, се одржа редовното Годишно собрание на акционери за 2023. Од страна на Претседателот на управен одобор и генерален директор Петровски Зоран беше презентиранo и разгледанo работењето за 20...

Повеќе
5 Мај

АДИНГ за новите трендови во цементната и индустријата за производство на бетон, на „Стручно советување во организација на ДИМК, ИМС и Градежен Факултет Белград“ одржано во Р. Србија

На 21.04.2023, во свечената сала на Градежниот Факултет во Белград, се одржа стручно советување на тема: “НОВ ПРИСТАП ВО ОЦЕНУВАЊЕ И ВЕРИФИКАЦИЈА НА ПОСТ...

Повеќе
26 Апр

Повик за редовно годишно собрание на акционери 2023

АДИНГ АД, Скопје најавува редовно Годишно собрание на акционери кое ќе се одржи на 26.05.2023 година, со почеток во 12.00 часот во просториите на седиштето на компанијата на ул. Новоселски пат бр.11 ...

Повеќе
5 Апр

Стручна презентација на Градежен факултет - Скопје

На 03.04.2023 пред апсолвентите на Градежниот факултет во Скопје беше одржана стручна презентација во соработка со Проф. д-р Тодорка Самарџиоска за дел од нашата производна програма.  Темата на...

Повеќе
21 Мар

ВРАБОТУВАМЕ ВО СЕКТОРИТЕ ПРИМЕНА И ПРОДАЖБА И ИНСТИТУТ - ИСТРАЖУВАЊЕ И РАЗВОЈ

Отворени се конкурси за работни позиции во секторите Примена и Продажба и Институт - Истражување и Развој. Станува збор за атрактивни позиции за кои ангажираме исклучиво инженерски кадри, кои нудат м...

Повеќе
16 Мар

АДИНГСТАТИК СИСТЕМ - нови производи во производната програма

Со цел задоволување на барањата на пазарот, воведени се нови производи во производната програма на Адинг во групата Производи за завршна обработка на подови – Епоксидни подни системи. АДИНГС...

Повеќе