Image22 Фев 2010

Деловен систем АДИНГ на Саем за градежништво

Почитувани,

Официјално Ве покануваме да го посетите штандот на Деловниот Систем АДИНГ на претстојниот Саем за градежништво во Скопје.
Адинг ќе се претстави со својата широка производна програма, а ќе бидат организирани и кратки презентации на дел од производите.

Останатите членки на Деловниот Систем АДИНГ, фирмите „Инвест А” и „Биро Проект” ќе ги претстават своите дејности како и моменталните и планираните идни проекти, додека „Бизнис Центар Адинг” и „Градител – Адинг” дополнително ќе се претстават со уште неколку познати светски брендови, конкретно:

„Бизнис Центар Адинг”заедно со:

1. VOX Profile - Poland
2. Graspointner - Austriа
3. TPH Hamburg - Germany
4. ACP - Hellas

„Градител – Адинг”заедно со:

1. Dynapac (Part of Atlas Copco Group)
2. Isuzu
3. Doosan
4. Venieri
5. Rasco
6. Metalgalante
7. Chicago Pneumatics
8. Turbosol
9. Veneta

Повелете на штандот на Деловниот Систем АДИНГ, Скопски Саем,Хала 1,од 02.03 до 06.03.2010.