ХИДРОФОБ КРИСТАЛ

Адитив за бетони и малтери со двојно дејство, производство на бетон со хидрофобни својства и во контакт со вода и зголемена влажност, формира кристали во пукнатините и порите на бетонот со цел спречување на понатамошен продор на вода и нејзино истиснување. Инхибитор на корозија на арматурата. Одговара на: ЕN 934-2: Т9

Останати производи од оваа палета
Image
Хидрофоб T
Image
Хидрофоб 21
Image
Хидрофоб флуид