Хидрофас

Декоративен акрилатен малтер со зарибана структура, изработен врз основа на акрилатна емулзија. Се применува за декоративна и заштитна завршна обработка на бетонски, малтерисани, глетувани внатрешни и надворешни ѕидни површини, или како завршна обработка кај термоизолациските фасадни системи. Како подлога се користи Прајмер В.

Останати производи од оваа палета
Image
Адингфас З
Image
Хидрофас З
Image
Адингфас