Вијадукт
Кукеш, Албанија

Image
Обиколница на град Габрово, Р.Бугарија
Image
Деловни простории - канцеларии на „Радо Инженеринг“ - Скопје
Image
Магацински простории на организацијата „Обединети Нации“ во Бамако, Мали
Image
Градска фонтана - Свети Николе, С.Македонија
Image
Пречистителна станица за отпадни води, Никшиќ, Црна Гора
Image
Мост Овчар Бања, Србија
Image
Тунел Предејане, Коридор 10, Србија
Image
Надвозник Брисел, Софија, Бугарија
Image
Коридор 10/11, Србија
Image
Автопат Елбасан - Тирана, Албанија
Image
Автопат Корча-Тирана, Албанија - Тунел Поградец
Image
Тунел Улцињ, Црна Гора
Image
Железничка пруга Куманово - Бељаковце
Image
Железничка пруга Битола - Кременица
Image
Магистрален пат Градско-Прилеп
Image
Магистрален пат Штип-Кочани
Image
Брана на ХЕЦ „Света Петка“
Image
Тунел Врнац, Котор, Црна Гора
Image
Железничка пруга Бар-Белград
Image
Магистрален пат Вруља, Црна Гора
Image
Тунел Његуши, Црна Гора
Image
Тунели Банцарево, Коридор 10/11, Србија
Image
Технички преглед „Автосигурност“, Струмица
Image
Имагинариум, Скопје
Image
Хидротехнички тунел „Саса“
Image
Автопат Миладиновци - Штип
Image
Џевахир Скај Сити, Скопје
Image
Автопат Демир Капија - Смоквица
Image
Производни Погони Van Hool, Штип
Image
Печатница „Картнер“, Скопје, Македонија
Image
Фабрика за акумулатори „ТАБ-МАК“ Пробиштип, Македонија
Image
Магацин во Гао, Мали
Image
Магацин во Бангуи, Централноафриканска Република
Image
Тунел на автопат „Љулин“, Софија, Бугарија
Image
Подвозник „Лавов“, Софија, Бугарија
Image
Централна железничка станица, Софија, Бугарија
Image
Стадион, Беране, Црна Гора
Image
Тениско Игралиште, Косовска митровица
Image
Кеј на Вардар (Мост кај „Систина“)
Скопје, Македонија
Image
КПД „Идризово“
Скопје, Македонија
Image
Tехнички преглед „Пекор Дооел“
Пробиштип, Македонија
Image
БТБ Конфекција
Виница, Македонија
Image
Вештачко езеро во Грмија
Приштина, Косово
Image
Гасна електроцентрала „Електро Шари“
с. Требош, Тетово, Македонија
Image
Уставен Суд/ Државен Архив/ Археолошки Музеј
Скопје, Македонија
Image
Катна гаража „Голем ринг“
Скопје, Македонија
Image
Бензинска станица „Окта“
Скопје, Македонија
Image
Аква Парк
Скопје, Македонија
Image
Актер Галакси
Сочи, Русија
Image
ГАЗПРОМ
МОСКВА, РУСИЈА
Image
Катна гаража (поранешен Цветен пазар)
Скопје, Македонија
Image
Собрание на Р. Македонија
Скопје, Македонија
Image
Спорт. терени гим. Георги Дим.
Скопје, Македонија
Image
Базен за ватерполо
ВК Јадран, Херцег Нови, Црна Гора
Image
Империал Tобако
Скопје, Македонија
Image
Станбен комплекс
Гом Сити, Иран
Image
Станбен комплекс
Техеран, Паранд, Иран
Image
Станица за технички преглед ПСС
Скопје, Македонија
Image
Станица за т.п. на Маш. факултет
Скопје, Македонија
Image
Магацин на „Прототип“
Скопје, Македонија
Image
Печатница „Европа 92“
Кочани, Македонија
Image
Велосипедска патека, р.Вардар
Скопје, Mакедонија
Image
Стадион „Филип Втори“
Скопје, Македонија
Image
Споменик „Македониум“
Крушево, Македонија
Image
Тен. игралиште „Микеи Инт.“
Скопје, Македонија
Image
Спортски терен во Катланово
Скопје, Македонија
Image
Тениски терени на х.Гранит
Охрид, Македонија
Image
Винарска визба „Анска река“
Валандово, Македонија
Image
Болница „Дом Здравља“
Парачин, Србија
Image
Лаб. за л. цед. масло „Фила Фарм“
Штип, Македонија
Image
Здружение на возачи
Охрид, Македонија
Image
Магацин за лекови „Фарма Корп“
Скопје, Македонија
Image
„Џонсон Контрол“
Скопје, Македонија
Image
Катна гаража „Зебра“
Скопје, Македонија
Image
Машински факултет
Скопје, Македонија
Image
Станбени обј. во населба Н.Лисиче
Скопје, Македонија
Image
Хаскерд Сити
Хаскерд, Иран
Image
Катна гаража „Импексел 2“
Скопје, Македонија
Image
Цементно - бетонски автопат
Тараз, Казахстан
Image
Станбен комплекс
Паранд, Иран
Image
Tunel Olovo
Босна и Херцеговина
Image
Историски споменици
Персеполис, Иран
Image
Трговски центар
Шираз, Иран
Image
Комплекс „Ѕвезда на морето“
Касписко Море, Иран
Image
Хотел „Хајат“
Чалус, Касписко Море, Иран
Image
КПД Идризово
Скопје, Македонија
Image
Ицн Фармација
Скопје, Македонија
Image
Тутунски комбинат
Скопје, Македонија
Image
Софија Ленд
Софија, Бугарија
Image
Бензинска Пумпа „HIB“
Косово
Image
Сервис за технички преглед
Македонија
Image
Авто Салон - Кадис
Скопје, Македонија
Image
Винарска визба „Имако“
Штип, Македонија
Image
Спортска сала „Борис Трајковски“
Скопје, Македонија
Image
Клиника „Ремедика“
Скопје, Македонија
Image
РЕК
Битола, Македонија
Image
Рамстор
Скопје, Македонија
Image
Орка Холдинг
Скопје, Македонија
Image
Надвозници на автопат
Неготино - Демир Капија, Македонија
Image
Новосадски Саем
Нови Сад, Србија
Image
Народна Банка
Белград, Србија
Image
Тунел Катланово
Катланово, Македонија
Image
Мол
Софија, Бугарија
Image
Катерино Спа
Разлог, Бугарија
Image
Хотел „Александар Палас“
Скопје, Македонија
Image
Гимназија „Нова“
Скопје, Македонија
Image
Хипо Плаза
Белград, Србија
Image
Хотел „Интерконтинентал“
Белград, Србија
Image
Хотел „Хилтон“
Софија, Бугарија
Image
Хотел „4 Јули“
Петровац, Црна Гора
Image
Кардиохирургија „Филип Втори“
Скопје, Македонија
Image
Делта Сити
Белград, Србија
Image
Краварска фарма
Битола, Македонија
Image
Вијадукт
Кукеш, Албанија
Image
Ладилници за сладолед
Липљан, Косово
Image
НАТО касарна
Приштина
Image
Авто Салон - Еуро Визион
Пежо Приштина
Image
Силоси, с.Зрзе
с.Зрзе, Македонија
Image
Национален стадион „Васил Левски“
Софија, Бугарија
Image
Бизнис центар „Соравиа“
Софија, Бугарија
Image
Билла Маркети
Бугарија
Image
Хотел \"Перун\"
Банско, Бугарија
Image
Жичара Банско
Банско, Бугарија
Image
Хотел \"Бугарија\"
Банско, Бугарија
Image
Тунел Дупница
Дупница, Бугарија
Image
Нуклеарна централа \"Козлодуј\"
Бугарија
Image
Метро
Софија, Бугарија
Image
Магистрала „Лулин“
Бугарија
Image
Тунел Шарган
Шарган, Србија
Image
Мост Куфин
Куфин, Црна Гора
Image
Мост на Река Месеница
Река Месеница, Црна Гора
Image
Дистрибутивен центар НЕЛТ
Скопје, Македонија
Image
Тренинг Центар Про Кредит Банка
Велешко езеро, Македонија
Image
Хотел Шератон
Тирана, Албанија