7 Мај

Тимот на Адинг на Скопски Маратон 2018

14-от Виз Ер Скопски маратон се одржа на 06.05.2018 во Скопје, а на истиот учествуваа над 10.000 маратонци од 58 земји од светот.Годинава – најбројни до сега на Скопскиот маратон. 14 од на...

Повеќе
16 Апр

Јавен повик за годишно собрание на акционери 2018

До акционерите на Деловен систем АДИНГ АД за производство, примена и пласман на хемиски материјали за градежништво и инженеринг работи, Скопје, Новоселски пат бр.11 (1409) .Кликнете на линковите за п...

Повеќе