26 Дек

Новогодишна прослава 2011

Во пресрет на новогодишните празници, како и секоја година деловниот систем АДИНГ организираше предновогодишна прослава за своите вработени и најблиските соработници. Прославата се одржа на ден 22.12...

Повеќе
25 Дек

Завршен годишен состанок 2011

На ден 21.12.2011 во просториите на АДИНГ се одржа завршниот годишен состанок за 2011 – та година, каде беа присутни членовите на Управниот и Надзорниот одбор, секторските директори и раководит...

Повеќе
24 Ное

Ден на дрво 2011

Во Деловниот Систем Адинг на Денот на дрвото, редовно се прави акција за озеленување на дворот. Така и денес (23.11.2011) беа насадени 6 дрвца – четири божиќни грмушки, една фотинија и еден јап...

Повеќе
25 Окт

ХХV Конгрес и меѓународен симпозиум ДИМК Србија, Тара

Во организација на Друштвото за испитување и истражување на материјали и конструкции – Србија (ДИМК), од 19 до 21 октомври, на Тара, одржан е XXV Конгрес за истражување и примена на современите...

Повеќе
6 Окт

Адинг на 14-тиот Меѓународен Симпозиум на ДГКМ

На годинешниот 14-ти симпозиум на Друштвото на градежни конструктори на Република Македонија, Адинг зеде учество како поддржувач. Воедно во рамките на симпозиумот беа одржани и презентации од страна ...

Повеќе
3 Окт

Адинг на Јадрански саем за градежништво, Будва 2011

И оваа година, традиционално, Адинг заедно со нашите претставници за Црна Гора, “Ѓуришиќ и Кум”, беше дел од 33-тиот Јадранскиот саем за градежништво кој се одржува во Будва. Покрај посе...

Повеќе
26 Јул

Соопштение за промени во Деловниот Систем Адинг

Почитувани соработници,Со цел да Ви овозможиме непречена комуникација во работата со нашата компанија, Ве известуваме за одредени персонални и други промени во деловниот систем АДИНГ. Во фирмата-ќер...

Повеќе
8 Јун

Доделени награди за најдобрите студенти на Градежен и Архитектонски факултет

Секоја година, традиционално, Адинг доделува награди на двајца најдобри студенти, кои при изработка на дипломската работа ги примениле материјалите од производната програма на Адинг. Годинава, добитн...

Повеќе
1 Јун

42-ри Адингов ден, 20 години Бизнис Центар Адинг, 10 години Инвест А

Традиционално секоја година на 30-ти мај, го славиме Адинговиот роденден. Годинава по 42 пат. Она што го направи овој настан уште позначаен годинава се два значајни јубилеи на нашите ќерки фирми &nda...

Повеќе
28 Апр

Годишно собрание на акционери на Адинг АД - 19 мај 2011 година

Годишното собрание на акционери на Адинг АД Скопје ќе се одржи на 19 мај 2011 година со почеток во 14,00 часот во просториите на ул.Новоселски пат бб. Материјалите за собранието (јавен повик, извешта...

Повеќе
14 Апр

Адинг на Саемот за градежништво во Белград 2011

Од 12 до 16 април се одржува 37миот Меѓународен саем за градежништво во Белград (SEEBBE). Овој саем е една од најпрестижните манифестации во секторот градежништво на просторот на Југоисточна Европа к...

Повеќе
11 Апр

Саем за Градежништво во Белград SEEBBE 2011

Почитувани, Официјално Ве покануваме да го посетите штандот на АДИНГ на предстојниот Меѓународен саем за градежништво во Белград – SEEBBE. Саемот се одржува по 37ми пат. Повелете на Белградск...

Повеќе
11 Апр

Српска верзија на веб страницата

Почитувани,Ве известуваме дека од 09.04.2011 во функција е ставена и српската верзија на веб страницата на Адинг.Официјално може да пристапите на следниот линк: www.ading.rsСите информации, техн...

Повеќе
5 Апр

Акција за Денот на дрвото (март 2011)

„Денот на дрвото“ е уште една можност за во Адинг да направиме разубавување на дворот. Овој пат се решивме насадените дрвца да бидат посветени на поедини сектори во Адинг. Денес за садењ...

Повеќе
28 Мар

Адинг презентација во Охрид

На 25.03.2011 во Охрид се одржа последната презентација на АДИНГ и Бизнис Центар АДИНГ од серијата заеднички презентации, предвидени за месец март низ Р.Македонија. Како и претходно, на презентација...

Повеќе
19 Мар

Адинг презентација во Битола

На 17.03.2011 во Битола се одржа и третата презентација на АДИНГ и Бизнис Центар АДИНГ од серијата заеднички презентации, предвидени за месец март низ Р.Македонија. На презентацијата на кратко беше п...

Повеќе
17 Мар

Адинг презентација во Штип

На ден 15.03.2011 во Штип се одржа втората заедничка презентација на АДИНГ и Бизнис Центар АДИНГ од серијата заеднички презентации, предвидени за месец март низ Р.Македонија. На презентацијата на кра...

Повеќе
11 Мар

Адинг презентација во Струмица

На ден 10.03.2011 во Струмица се одржа првата заедничка презентација на АДИНГ и Бизнис Центар АДИНГ од серијата заеднички презентации, предвидени за месец март низ Р.Македонија. На презентацијата на ...

Повеќе
11 Мар

Саем за Градежништво 2010

Во рамките на овогодинешниот Саем за градежништво, во текот на минатата недела, од 02.03. до 06.03.2010, Деловниот систем Адинг се претстави со своите производи и услуги. Посетителите имаа можност да...

Повеќе
10 Мар

8-ми март 2011

Како и секоја година, така и оваа, во Адинг симболично го прославивме „Меѓународниот ден на жената“ – 8ми март. Во нашата компанија подеднакво е застапен и понежниот пол и тоа е уш...

Повеќе
4 Мар

Саем за градежништво

Деловниот систем Адинг и оваа година беше дел од „Build&Construct“ – Саемот за градежништво во Скопје. Освен посета од нашите партнери, клиенти и соработници, не’ посетија...

Повеќе
23 Фев

Посетете нe на Саем за градежништво 2011

Почитувани, Официјално ве покануваме да нѐпосетите на престојниот Саем за градежништво на Скопскиот Саем кој ќе се одржи во периодот од 01-05 март 2011. Како и минатата година, нашиот штанд се наоѓ...

Повеќе