Image26 Апр 2023

Повик за редовно годишно собрание на акционери 2023

АДИНГ АД, Скопје најавува редовно Годишно собрание на акционери кое ќе се одржи на 26.05.2023 година, со почеток во 12.00 часот во просториите на седиштето на компанијата на ул. Новоселски пат бр.11 (1409), Скопје.

 

Сите останати информации во врска со престојното собрание на акционери, ќе ги најдете на следниот линк: ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ 2023